Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Aanbouw Dongen

Profect Kozijn-bouw dient zich aan als uw partner bij verbouwingen, nieuwbouw, of een aanbouw in Dongen. Als dienstverlener en leverancier in de bouwbranche dragen we letterlijk en figuurlijk ons steentje bij aan de projecten van particulieren en bedrijven. Wij zijn vooral gespecialiseerd in afbouw en kunnen daarin erg waardevol zijn voor bijvoorbeeld uw aanbouw in Dongen.

Normaal gesproken is verbouwen voor mensen een flink project waar serieuze aandacht aan geschonken moet worden. Voor de meesten wordt het pas leuk als alles af is. Gelukkig komt zo’n voltooide aanbouw in Dongen of omgeving vlot en vloeiend dichterbij dankzij Profect Kozijn-bouw. Met de gevarieerde keuze uit onze collectie kozijnen, vensterbanken, tegels, laminaat, deuren, verlichting, stucwerk en andere afwerkingen is een oogstrelend eindresultaat ook altijd gegarandeerd. Onze vakkundige medewerkers kunnen de nodige installatie en andere werkzaamheden voor u verzorgen. Al wat u daarna nog hoeft te doen is genieten van de nieuwe ruimte en de fraaie afwerking.

We beseffen ons dat we klanten veel keus bieden op het gebied van afwerking en daarom helpen we met advies en wijze raad. Mede daarom is een bezoek aan onze showroom in Kaatsheuvel de moeite waard. Geïnteresseerden kunnen voor een aanbouw in Dongen of omgeving een vrijblijvende offerte aanvragen via de gegevens op de contactpagina.
Informatie aanvragen