Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Aan- en verbouw

Heeft u plannen om uw woning uit te breiden, bijvoorbeeld met een nieuwe dakkapel, of wilt u uw huis intern laten verbouwen? Overweegt u om een aanbouw te plaatsen of denkt u aan een complete renovatie van uw woning? In alle gevallen biedt Profect Kozijn-bouw uitkomst.


Ook wanneer u uw badkamer of toilet compleet wilt laten renoveren, bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken in de eerste plaats namelijk over een ruime tegelsortering, die u uiteraard kunt komen bekijken in de showroom. Daarnaast hebben we ook het personeel én materieel in eigen huis om werkzaamheden zoals het hak-, breek-, timmer-, metsel-, stuc- en tegelwerk in eigen beheer uit te voeren.

Wij werken al jaren nauw samen met een Bouwgarant-aannemer die al het materieel en personeel in huis heeft voor kleine en grote verbouwingen. Dat houdt in dat u verzekerd bent van een aanbouw, renovatie en/of onderhoud op maat, waarbij u van begin tot eind terzijde wordt gestaan door één contactpersoon van Profect Kozijn-bouw.

Kortom: wij zorgen ervoor dat uw wensen tot in detail worden gerealiseerd en staan vóór, tijdens én na het bouwproces voor u klaar!