Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Aanbouw Kaatsheuvel

Profect Kozijn-bouw dient zich aan als uw partner bij verbouwingen, nieuwbouw, of een aanbouw in Kaatsheuvel of Loon op Zand. Als dienstverlener en leverancier in de bouwbranche dragen we letterlijk en figuurlijk ons steentje bij aan bouwprojecten van bedrijven en particulieren. Wij zijn vooral gespecialiseerd in afbouw en kunnen daarin erg waardevol zijn voor bijvoorbeeld uw aanbouw in Kaatsheuvel of Loon op Zand.

Voor de meeste particulieren en bedrijven wordt een verbouwing pas leuk als alles af is. Gelukkig komt zo’n voltooide aanbouw in Loon op Zand of omgeving vlot en vloeiend dichterbij dankzij Profect Kozijn-bouw. Met de gevarieerde keuze uit onze collectie kozijnen, vensterbanken, tegels, laminaat, deuren, stucwerk en andere afwerkingen is een oogstrelend eindresultaat altijd gegarandeerd. Onze vakkundige medewerkers kunnen de installatie en overige werkzaamheden voor u verzorgen. Al wat u daarna nog hoeft te doen is genieten van de nieuwe ruimte.

We beseffen ons dat we klanten erg veel keuzes bieden op het gebied van afwerking en daarom helpen we met advies en wijze raad. Ook daarom is een bezoek aan onze showroom in Kaatsheuvel een absolute aanrader. Geïnteresseerden kunnen voor een aanbouw in Loon op Zand of omgeving een vrijblijvende offerte aanvragen via de gegevens op de contactpagina.
Informatie aanvragen