Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Aanbouw Waalwijk

Profect Kozijn-bouw dient zich aan als uw partner bij verbouwingen, nieuwbouw, of een aanbouw in bijvoorbeeld Waalwijk of Sprang-Capelle. Als dienstverlener en leverancier in de bouwbranche dragen we ons steentje, houtje en kunststofje bij aan de projecten van particulieren en bedrijven. Wij zijn vooral gespecialiseerd in afbouw en kunnen daarin erg waardevol zijn voor bijvoorbeeld uw aanbouw in Waalwijk of Sprang-Capelle.

Normaal gesproken is een aanbouw voor mensen een flink project waar serieuze aandacht aan geschonken moet worden. Voor de meesten wordt het pas leuk als alles helemaal klaar is. Gelukkig komt zo’n voltooide aanbouw in Breda of omgeving vlot en vloeiend dichterbij dankzij Profect Kozijn-bouw. Met de gevarieerde keuze uit ons assortiment deuren, kozijnen, vensterbanken, tegels, laminaat, verlichting, stucwerk en andere afwerkingen is een oogstrelend eindresultaat ook altijd gegarandeerd. Onze vakmensen kunnen de nodige installatie en andere werkzaamheden voor u verzorgen. Wat daarna nog rest is genieten van de nieuwe ruimte en de fraaie afwerking.

We beseffen ons dat we klanten wel erg veel keus bieden op het gebied van afwerking en daarom helpen we graag met advies en wijze raad. Mede daarom is een bezoek aan onze showroom in Kaatsheuvel een aanrader. Geïnteresseerden kunnen voor een aanbouw in Waalwijk of omgeving een vrijblijvende offerte aanvragen via de gegevens op de contactpagina.
Informatie aanvragen