Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Aanbouw Waspik

Profect Kozijn-bouw presenteert zich als uw partner bij verbouwingen, nieuwbouw, of een aanbouw in Waspik. Als dienstverlener en leverancier in de bouwbranche dragen we letterlijk en figuurlijk ons steentje bij aan de bouwplannen en bouwwerkzaamheden van bedrijven en particulieren. Wij zijn vooral gespecialiseerd in afbouw en kunnen daarin erg waardevol zijn voor bijvoorbeeld uw aanbouw in Waspik.

Voor de meeste particulieren en bedrijven wordt een verbouwing pas leuk als het allerlaatste werk gedaan is. Gelukkig komt zo’n voltooide aanbouw in Waspik of omgeving vlot en vloeiend dichterbij dankzij Profect Kozijn-bouw. Met de uitgebreide keuze uit ons assortiment tegels, kozijnen, vensterbanken, laminaat, deuren, stucwerk en andere afwerkingen is een oogstrelend eindresultaat altijd gegarandeerd. Onze vakkundige medewerkers kunnen de installatie en overige werkzaamheden snel en professioneel voor u uitvoeren. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen is genieten van de nieuwe ruimte.

We beseffen ons dat we mensen erg veel keuzes bieden en daarom helpen we graag met advies en wijze raad. Ook daarom is het een absolute aanrader om onze showroom in Kaatsheuvel te bezoeken. Geïnteresseerden kunnen voor een aanbouw in Waspik of omgeving ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de gegevens op de contactpagina.
Informatie aanvragen