Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Badkamer Dongen

Profect Kozijn-bouw is de ideale partner voor een badkamer project in Dongen en omgeving. Wij hebben de juiste medewerkers, tegels en andere benodigdheden in huis om de verbouwing of nieuwbouw van uw badkamer in Dongen succesvol te volbrengen.

Mensen mogen ons beschouwen als echte partner voor een nieuwe badkamer in Dongen omdat we van idee tot oplevering betrokken kunnen zijn bij de bouwwerkzaamheden en omdat we daarbij in goed overleg met de opdrachtgever tot het mooiste resultaat komen. Het is ook gewoon mogelijk om alleen de gewenste materialen door ons te laten leveren, maar onze medewerkers met gouden handjes komen natuurlijk graag om de werkzaamheden uit te voeren.

Bij een nieuwe of renovatie badkamer in Dongen en omgeving bespreken we vooraf altijd tot in detail de wensen van klanten en de mogelijkheden vanuit onze kant. In principe is vrijwel alles mogelijk, wij zijn er immers om dromen en verwachtingen van klanten waar te maken. Bouwtechnische hindernissen en strakke tijdsplanningen kunnen wel de grenzen van het haalbare bepalen, maar ook die omstandigheden ziet Profect Kozijn-bouw in de eerste plaats als uitdaging.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw badkamer project in Dongen of omgeving uitgebreid te bespreken. U ontvangt van ons altijd een vriendelijk antwoord en een maatwerk offerte.
Informatie aanvragen