Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Badkamer Kaatsheuvel

Profect Kozijn-bouw is de ideale partner voor een nieuwe badkamer in Kaatsheuvel of Loon op Zand. Wij hebben de juiste vakmensen, tegels en andere benodigdheden in huis om de renovatie of nieuwbouw van uw badkamer succesvol uit te voeren.

Mensen mogen ons beschouwen als echte partner voor een badkamer project in Kaatsheuvel, omdat we van idee tot oplevering betrokken kunnen zijn bij de bouwwerkzaamheden en omdat we daarbij in goed overleg met de opdrachtgever tot het mooiste resultaat komen. Het is overigens gewoon mogelijk om alleen materialen door ons te laten leveren, maar onze vakmensen met gouden handjes komen natuurlijk graag om de werkzaamheden uit te voeren.

Bij een nieuwe badkamer in Loon op Zand en omgeving bespreken we vooraf altijd tot in detail de wensen van klanten en de mogelijkheden vanuit onze kant. In principe is eigenlijk alles mogelijk, wij zijn er immers om dromen en verwachtingen van klanten te realiseren. Bouwtechnische hindernissen en strakke tijdsplanningen kunnen wel de grenzen van het haalbare bepalen, maar ook die omstandigheden zien we in de eerste plaats als uitdaging.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer in Kaatsheuvel of Loon op Zand of omgeving uitgebreid te bespreken. U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.
Informatie aanvragen