Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Badkamer Waalwijk

Profect Kozijn-bouw is de ideale partner voor een badkamer project in Waalwijk en omgeving. Wij hebben de juiste mensen, tegels en andere materialen in huis om de verbouwing of nieuwbouw van uw badkamer succesvol te voltooien.

Mensen mogen ons beschouwen als partner voor een badkamer renovatie in Waalwijk, Sprang-Capelle omdat we van idee tot oplevering betrokken kunnen zijn bij de bouwwerkzaamheden en omdat we daarbij in goed overleg met de opdrachtgever tot het mooiste resultaat komen. Het is ook mogelijk om ons alleen de gewenste materialen te laten leveren, maar onze medewerkers met gouden handjes komen natuurlijk ook graag om de werkzaamheden uit te voeren.

Bij een badkamer renovatie in Waalwijk en omgeving (bijv. Sprang-Capelle) bespreken we vooraf altijd tot in detail de wensen van klanten en de mogelijkheden vanuit onze kant. In principe is bijna alles mogelijk, wij zijn er immers om uw dromen en verwachtingen waar te maken. Bouwtechnische hindernissen en strakke planningen kunnen wel de grenzen van het mogelijke bepalen, maar ook die factoren ziet Profect Kozijn-bouw in de eerste plaats als uitdaging.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer in Waalwijk of omgeving uitgebreid te bespreken. U ontvangt van ons altijd een vriendelijk antwoord en een geheel vrijblijvende offerte.
Informatie aanvragen