Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Badkamer Wasik

Profect Kozijn-bouw is de ideale partner voor het realiseren van een nieuwe droom badkamer in Waspik en omgeving. Wij bieden u de juiste vakmensen, tegels en andere benodigdheden om de renovatie of nieuwbouw van uw badkamer succesvol uit te voeren.

Mensen mogen ons beschouwen als echte partner voor een badkamer project in Waspik omdat we van idee tot oplevering betrokken kunnen zijn bij de bouwwerkzaamheden en omdat we daarbij in goed overleg met de opdrachtgever tot het mooiste resultaat komen. Het is overigens ook mogelijk om alleen materialen door ons te laten leveren, maar we hebben natuurlijk vakmensen met gouden handjes die graag de werkzaamheden komen uitvoeren.

Bij een nieuwe badkamer in Waspik en omgeving bespreken we vooraf altijd tot in detail de wensen van klanten en de mogelijkheden vanuit onze kant. In principe kan alles worden gerealiseerd, , wij zijn er tenslotte om dromen en verwachtingen van klanten waar te maken. Bouwtechnische hindernissen en strakke tijdsplanningen kunnen soms bepalend zijn voor de grenzen van het haalbare, maar ook die omstandigheden zien we vooral als uitdaging.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw badkamer project in Waspik of omgeving uitgebreid te bespreken. U ontvangt van ons altijd een vriendelijk antwoord en een vriendelijk geprijsde offerte.
Informatie aanvragen