Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Dakkapel Dongen

U zocht een bedrijf voor het bouwen van een dakkapel in Dongen of omgeving? Dan hebt u de bouw en renovatie specialist Profect Kozijn-bouw gevonden. Wij zijn u graag van dienst en komen met eerste klasse vakmensen en materialen om het dakkapel project in Dongen of omgeving tot een succes te brengen.

Profect Kozijn-bouw is een veelzijdig vakbedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden. Wij kunnen dus de materialen en mensen leveren om de klus te klaren en die combinatie biedt een groot voordeel. We kunnen namelijk voor u de kosten laag houden, bijvoorbeeld omdat we gecertificeerde kozijnen voor uw dakkapel in eigen beheer produceren. Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen we de werkprocessen bespoedigen en optimaal laten verlopen. Dat bespaart u bijvoorbeeld het soms voorkomende gedoe tussen materiaalleverancier en uitvoerder over al dan niet bestelde materialen.

Zo bouwen we uw nieuwe dakkapel in Dongen of omgeving snel en vakkundig. We denken graag mee over de stijl en materialen waarin de dakkapel wordt uitgevoerd en we verzorgen randzaken als de vergunningaanvraag en tekeningen.

Neem gerust contact met ons op om uw plannen voor uw nieuwe dakkapel in Dongen of omgeving kenbaar te maken, dan krijgt u van ons een aansprekende offerte terug.
Informatie aanvragen