Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Dakkapel Kaatsheuvel

U zocht een bedrijf voor het bouwen van een dakkapel in Kaatsheuvel of Loon op Zand? Dan hebt u bouw en verbouw expert Profect Kozijn-bouw gevonden. Wij zijn u graag van dienst en komen met uitstekende vakmensen en materialen om uw nieuwe dakkapel in Kaatsheuvel of Loon op Zand tot een succes te brengen.

Profect Kozijn-bouw is een veelzijdig bedrijf voor al uw bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden. Wij kunnen dus zowel de materialen als mensen leveren en dat is een groot voordeel. We houden daardoor voor u de kosten laag, bijvoorbeeld omdat we gecertificeerde dakkapel kozijnen in eigen beheer vervaardigen. Aangezien we alles onder één dak hebben, kunnen we de werkzaamheden snel en optimaal laten verlopen. Dat bespaart u bijvoorbeeld gedoe waarbij de materiaal leverancier en uitvoerder naar elkaar staan te wijzen als er iets mis loopt.

Zo bouwen we uw nieuwe dakkapel in Loon op Zand of Kaatsheuvel snel en vakkundig. We denken mee over de stijl en materialen waarin de dakkapel wordt uitgevoerd en we verzorgen randzaken zoals vergunningaanvragen.

Neem gerust contact met ons op om uw plannen voor uw dakkapel project in Kaatsheuvel of Loon op Zand kenbaar te maken, dan krijgt u van ons een passende offerte terug.
Informatie aanvragen