Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Dakkapel Waalwijk

U zocht een bedrijf voor het bouwen van een dakkapel in Waalwijk of omgeving (bijv. Sprang-Capelle)? Dan hebt u de bouw en verbouw specialist Profect Kozijn-bouw gevonden. Wij zijn u graag van dienst en komen met eerste klasse vakmensen en materialen om uw dakkapel in Waalwijk en omgeving tot een succes te brengen.

Profect Kozijn-bouw is een allround vakbedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden. Wij kunnen dus zowel de materialen als mensen leveren om de klus te klaren en dat is een groot voordeel. We kunnen daardoor voor u de kosten laag houden, bijvoorbeeld omdat we komo gecertificeerde kozijnen in eigen beheer produceren. Omdat we alles onder één dak hebben, kunnen we de werkprocessen versnellen en optimaliseren. Dat bespaart u bijvoorbeeld gedoe over al dan niet bestelde materialen.

Zo bouwen we uw dakkapel in Waalwijk of omgeving (o.a. Sprang-Capelle) snel en vakkundig. We denken graag mee over de stijl en materialen waarin de dakkapel wordt uitgevoerd en we verzorgen de vergunningaanvraag als klanten dat willen. De adviezen van Profect Kozijn-bouw zijn gevoed door jarenlange ervaring en de nodige vakkennis.

Neem gerust contact met ons op om uw plannen voor het dakkapel project in Waalwijk of omgeving kenbaar te maken, dan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte terug.
Informatie aanvragen