Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Dakkapel Waspik

U zocht een bedrijf voor het bouwen van een houten of kunststof dakkapel in Waspik of omgeving? Dan hebt u in Profect Kozijn-bouw het perfecte bedrijf gevonden. Wij zijn u graag van dienst en komen met uitstekende vakmensen en materialen om uw nieuwe dakkapel in Waspik of omgeving tot een succes te brengen.

Profect Kozijn-bouw is een veelzijdig bedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden voor al uw verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Wij kunnen dus alle benodigde materialen, mensen en aanvullende diensten leveren en dat is een groot voordeel. We houden door die combinatie voor u de kosten laag, bijvoorbeeld omdat we gecertificeerde dakkapel kozijnen in eigen beheer vervaardigen. We hebben dus alles onder één dak en kunnen daardoor de werkzaamheden snel en optimaal laten verlopen. Dat bespaart u bijvoorbeeld gedoe waarbij een materiaalleverancier en uitvoerder naar elkaar wijzen als er iets mis loopt.

Zo bouwen we uw nieuwe dakkapel in Waspik of omgeving snel en vakkundig. We denken mee over de stijl en materialen waarin de dakkapel wordt uitgevoerd en over randzaken zoals vergunningaanvragen.

Neem gerust contact met ons op om uw plannen voor een dakkapel in Waspik of omgeving kenbaar te maken, dan krijgt u van ons een passende offerte terug.
Informatie aanvragen