Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Weekamp deuren

Ook als u op zoek bent naar nieuwe deuren, bent u bij Profect Kozijn-bouw aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de keuze uit een groot aantal Weekamp buiten- en binnendeuren.


Bent u op zoek naar een mooie buitendeur die qua stijl, vormgeving en kleur past bij de uitstraling van uw huis? Bij Profect Kozijn-bouw kunt u terecht voor buitendeuren in verschillende stijlen: van klassiek tot landelijk en modern. Bekijk een aantal sfeerfoto’s van de Weekamp deuren voor buiten op de website of bewonder de collectie met eigen ogen in onze showroom! Hier kunt u ook het bijbehorende hang- en sluitwerk uitzoeken.


Natuurlijk heeft u bij Profect Kozijn-bouw ook de keuze uit allerlei stijlvolle binnendeuren. Het gaat daarbij eveneens om Weekamp deuren die stuk voor stuk leverbaar zijn in verschillende designs. U vindt dan ook gegarandeerd een binnendeur die perfect past in uw interieur. Bepaal zelf de stijl, kleur, profilering en het paneel en kies voor een elegant ‘meubelstuk’ in uw interieur! Ook de Weekamp deuren voor binnen kunt u uiteraard bekijken op de website of in de showroom van Profect Kozijn-bouw, waar u ook het hang- en sluitwerk voor de binnendeuren vindt. Wij geven u uitgebreid advies en plaatsen de deuren graag bij u thuis!