Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Kozijnen Dongen

Zoals onze naam al verraadt heeft Profect Kozijn-bouw kozijnen voor uw bouwproject in Dongen of omgeving. Uit het ‘bouw’ gedeelte van onze bedrijfsnaam mag u opmaken dat wij ook de verdere bouwwerkzaamheden kunnen verzorgen. Profect Kozijn-bouw staat als veelzijdig bedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden dus klaar voor u en uw bouwproject.

Wij blinken uit in het ondersteunen van het volledige bouwproject van idee tot en met oplevering. Ons werk begint vaak met een adviesgesprek waarin we luisteren naar uw dromen en verwachtingen, en dat werk gaat door via de aanvraag van vergunningen en uitvoering tot de klant het eindresultaat krijgt opgeleverd. Profect Kozijn-bouw kan u bijstaan als partner in het gehele bouwproces, maar u mag ons ook inschakelen voor een onderdeel daarvan. U kunt bij ons ook terecht als u alleen de kunststof kozijnen of houten kozijnen in Dongen of omgeving geleverd wilt hebben.

Wij maken in eigen werkplaats KOMO gecertificeerde houten kozijnen, ramen en deuren, daardoor drukken we voor u de kosten en het versnelt de levertijd. Daarnaast hebben we samenwerkingen met diverse leveranciers van kunststof kozijnen. Bovendien kunnen we zo nauwkeurig maatwerk leveren met houten, metalen of kunststof kozijnen voor uw bouwproject in Dongen en omgeving.

Neem voor kozijnen in Dongen of omgeving gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en kennismaking.
Informatie aanvragen