Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Kozijnen Kaatsheuvel

Zoals onze naam al verraadt heeft Profect Kozijn-bouw kozijnen voor uw bouwproject in Kaatsheuvel of Loon op Zand. Uit het ‘bouw’ gedeelte van onze bedrijfsnaam mag u opmaken dat wij ook de verdere bouwwerkzaamheden kunnen verzorgen. Profect Kozijn-bouw gaat voor perfectie en staat als veelzijdig bedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden klaar voor u en uw bouwproject.

Wij specialiseren ons in het ondersteunen van het volledige bouwproject van idee tot en met oplevering. Ons werk begint vaak met een adviesgesprek waarin we luisteren naar uw wensen en verwachtingen, en dat werk gaat door via de vergunningaanvraag en uitvoering tot de klant het gewenste eindresultaat krijgt opgeleverd. Profect Kozijn-bouw kan u dus ondersteunen als partner in het gehele bouwproject, maar u mag ons ook inschakelen voor een onderdeel daarvan. U kunt bij ons dus ook terecht als u alleen de kozijnen in Den Bosch of omgeving geleverd wilt hebben.

Wij maken in eigen beheer KOMO gecertificeerde houten kozijnen, ramen en deuren, waardoor we de kosten laag en levertijden kort houden. Bovendien kunnen we op deze manier nauwkeurig maatwerk leveren met houten, metalen of kunststof kozijnen in Kaatsheuvel en Loon op Zand.

Neem voor die kozijnen in Loon op Zand of Kaatsheuvel gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en kennismaking.
Informatie aanvragen