Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Kozijnen Waalwijk

Zoals onze naam al verraadt heeft Profect Kozijn-bouw kozijnen voor uw bouwproject in Waalwijk of omgeving (o.a. Sprang-Capelle). Uit het ‘bouw’ gedeelte van onze bedrijfsnaam mag u verder opmaken dat wij de aanverwante bouwwerkzaamheden kunnen verzorgen, en met enige verbeelding zult u begrijpen dat Profect gaat voor perfect. Profect Kozijn-bouw staat als veelzijdig bouwbedrijf dus klaar voor u en uw bouwproject.

Wij blinken uit in het ondersteunen van het complete bouwproces van idee tot en met oplevering. Ons werk begint dus met een adviesgesprek waarin we luisteren naar uw dromen en wensen en gaat via de aanvraag van vergunningen en uitvoering door tot de klant het verwachte eindresultaat krijgt opgeleverd. Profect Kozijn-bouw kan u dus bijstaan als partner in dit gehele proces, maar u mag ons ook inschakelen voor slechts een onderdeel daarvan. U kunt bij ons dus ook terecht als u alleen de kozijnen in Waalwijk of omgeving (bijv. Sprang-Capelle) geleverd wilt hebben.

Wij maken KOMO gecertificeerde kozijnen, ramen en deuren in eigen beheer, dat drukt voor u de kosten en versneld de levertijd. Bovendien kunnen we zo nauwkeurig maatwerk leveren met houten, aluminium of kunststof kozijnen voor uw bouwproject in Waalwijk en omgeving.

Neem voor die kozijnen in Waalwijk of omgeving gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en kennismaking.
Informatie aanvragen