Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Kozijnen Waspik

Zoals onze naam al verraadt levert Profect Kozijn-bouw kozijnen in Waspik of omgeving. Uit het ‘bouw’ gedeelte van onze bedrijfsnaam mag u concluderen dat wij ook de verdere bouwwerkzaamheden kunnen verzorgen. Profect Kozijn-bouw gaat voor perfectie en staat als allround bedrijf in bouwmaterialen en bouwwerkzaamheden klaar voor elk bouwproject.

Wij specialiseren ons in het ondersteunen van het complete bouwproject dat loopt van idee tot en met oplevering. Ons werk begint vaak met goed luisteren naar uw wensen en verwachtingen, en dat werk gaat door via de vergunningaanvraag en uitvoering tot de klant het gewenste eindresultaat krijgt opgeleverd. Profect Kozijn-bouw kan u dus ondersteunen als partner in het gehele bouwproject, maar u mag ook een beroep op ons doen voor onderdelen van het bouwproces. U kunt bij ons dus ook terecht als u alleen de kozijnen in Waspik of omgeving geleverd wilt hebben.

Wij maken in eigen beheer KOMO gecertificeerde houten kozijnen, waardoor we de kosten laag en levertijden kort houden. Bovendien kunnen we op deze manier nauwkeurig maatwerk leveren met houten, metalen of kunststof kozijnen voor uw bouwproject in Waspik en omgeving.

Neem voor die kozijnen in Wasik gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en kennismaking.
Informatie aanvragen