Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Profect Kozijn-bouw: maatwerk van A tot en met Z

Profect Kozijn-bouw bestaat inmiddels ruim tien jaar en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. We zijn voornamelijk actief binnen de regio’s , Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Gorinchem.

In de showroom van Profect Kozijn-bouw, gevestigd in Kaatsheuvel aan de Frankrijkstraat 1a, laten we onze klanten graag zien welke producten we kunnen leveren en plaatsen. Hier kunnen ze ook kennismaken met onze mogelijkheden op het gebied van afbouw en accessoires waaronder, deuren, stukwerk, laminaat- en tegelvloeren, natuursteen en kunststeen vensterbanken, Unilux horren, VELUX dakramen, RMN shutters en nog verschillende andere producten.

Omdat Profect Kozijn-bouw nauw samenwerkt met een full service aannemingsbedrijf dat is aangesloten bij Bouwgarant, hebben we bovendien vrijwel alles in eigen huis. Zo fabriceren we bijvoorbeeld zelf KOMO-gecertificeerde houten kozijnen.

Wie voor Profect Kozijn-bouw kiest, kiest voor persoonlijke begeleiding van A tot en met Z. Wij nemen de klant het complete bouwproces uit handen. Vanzelfsprekend vormen de wensen van de klant altijd het uitgangspunt van onze werkwijze. We denken voortdurend met de klant mee.

Nadat klanten in onze showroom een goede eerste indruk hebben gekregen van de uitgebreide mogelijkheden, houden ze contact met één contactpersoon. Dat betekent korte lijnen, flexibiliteit, maar bovenal persoonlijk advies en begeleiding van begin tot eind.

Offertes, die we uiteraard op basis van de gesprekken met onze klanten samenstellen, kunnen we desgewenst vergezellen van tekeningen. Mocht het nodig zijn, dan regelt Profect Kozijn-bouw bovendien de vergunningaanvraag.

Het moment van uitvoering, alsmede de doorlooptijd wordt te allen tijde in overleg bepaald.

Tijdens de oplevering blikken we samen met onze opdrachtgevers graag terug op het hele traject van A tot Z, zodat we daar waar nodig onze werkwijze nog kunnen verbeteren.