Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

RMN shutters

Bent u op zoek naar functionele, sfeervolle en elegante raamdecoratie? Kies dan voor RMN shutters, dé trend van dit moment als het gaat om decoratie voor het raam. Shutters zijn stijlvolle, houten binnenluiken met verstelbare louvres (lamellen). Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval, de sfeer in uw woning en de mate waarin u van uw privacy wilt genieten! Met de RMN shutters van Profect Kozijn-bouw bent u hoe dan ook verzekerd van sfeervolle, warme, comfortabele en rustige raamdecoratie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan naar onze showroom en bepaal welke RMN shutters het beste passen bij uw interieur.


U kunt bij Profect Kozijn-bouw terecht voor de volgende soorten RMN shutters:


Classic shutters


Dankzij de toevoeging van een kleine ronding in de zijstijlen passen classic shutters perfect in een klassiek en romantisch interieur. Profect Kozijn-bouw biedt u de keuze uit verschillende typen classic shutters in uiteenlopende kleuren. Informeer naar alle mogelijkheden! 

Modern shutters


De modern shutters van RMN zijn strak uitgevoerd en daarom bij uitstek geschikt als raamdecoratie in strakke en moderne interieurs. Bij Profect Kozijn-bouw kunt u kiezen uit diverse eigentijdse uitvoeringen en geven we u graag advies over deze moderne RMN shutters!


 

Houten jaloezieën

Ter aanvulling op de RMN shutters kunt u bij Profect Kozijn-bouw ook terecht voor houten jaloezieën. Deze jaloezieën bevinden zich niet alleen in een lagere prijsklasse; u heeft hierbij namelijk eveneens de mogelijkheid om de lamellen omhoog te trekken. Natuurlijk informeren we u ook graag over alle mogelijkheden met de houten jaloezieën!