Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Verbouwing Dongen

Profect Kozijnbouw is de expert voor uw verbouwing in Dongen en de regio. Dankzij uitgebreide ervaring met projecten in verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud kunnen we onze klanten de kwaliteit en service bieden die ze verdienen. Mede door al die ervaringsjaren weten we ook welke prijzen passend zijn en dus bieden we goed betaalbare kwaliteit.

De regio die we bedienen is zoals gezegd, voor bijvoorbeeld een verbouwing, Dongen en omgeving. Wie zoekt op ‘verbouwing Kaatsheuvel’, mag natuurlijk evengoed gebruik maken van onze producten en diensten. We noemen ons werkgebied puur als richting, niet als stelregel. Veel belangrijker is dat Profect Kozijnbouw graag iedereen in de wijde omgeving van Kaatsheuvel ondersteunt met alles op het gebied van afbouw met accessoires als deuren, stukwerk, vloeren, horren, VELUX dakramen, natuursteen en kunststeen vensterbanken en meer.
Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we sterk in het bouwen van kozijnen. We produceren inderdaad zelf KOMO gecertificeerde houten kozijnen, maar daarnaast leveren we dus ook alle denkbare andere materialen voor uw verbouwing in Kaatsheuvel, Dongen of omgeving. Als u dat wenst kan het full service aannemingsbedrijf waarmee we nauw samenwerken de materialen plaatsen of het project uitvoeren.

Neem voor uw verbouwing in Dongen en omgeving gerust contact op of bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Informatie aanvragen