Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Verbouwing Kaatsheuvel

Profect Kozijnbouw is de expert voor uw verbouwing in Kaatsheuvel en omgeving. Dankzij geruime  ervaring met projecten in aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud kunnen we onze klanten de kwaliteit en service bieden die ze wensen. Mede door al die ervaringsjaren weten we ook welke prijzen in de smaak vallen en dus bieden we betaalbare kwaliteit

We bedienen zoals gezegd, voor bijvoorbeeld een verbouwing, Kaatsheuvel en omgeving. Wie zoekt op ‘verbouwing Loon op Zand’, mag natuurlijk evengoed gebruik maken van onze producten en services. Het werkgebied noemen we puur als richting, niet als stelregel. Voorop staat dat Profect Kozijnbouw graag iedereen in de regio ondersteunt met alles op het gebied van afbouw en accessoires als deuren, stukwerk, laminaatvloeren, tegelvloeren, horren, VELUX dakramen, natuursteen en kunststeen vensterbanken, enzovoorts.
Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we sterk in het bouwen van kozijnen, om precies te zijn produceren we zelf KOMO gecertificeerde houten kozijnen. Daarnaast leveren we dus ook alle denkbare materialen voor uw verbouwing in Loon op Zand, Kaatsheuvel en omgeving. Desgewenst kan het full service aannemingsbedrijf waarmee we nauw samenwerken de materialen plaatsen of het project uitvoeren.

Neem voor uw verbouwing in bijvoorbeeld Kaatsheuvel gerust contact op of breng ter inspiratie een bezoek aan de showroom in Kaatsheuvel.

Informatie aanvragen