Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Verbouwing Waalwijk

Profect Kozijnbouw is de specialist voor uw verbouwing in Waalwijk en omgeving. Met ruim tien jaar ervaring met projecten in aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud kunnen we onze klanten de kwaliteit en service bieden die ze wensen. Dankzij al die ervaringsjaren weten we ook welke prijzen in de smaak vallen en we bieden dus betaalbare kwaliteit.

We bedienen in de eerste plaats, voor bijvoorbeeld een verbouwing, Waalwijk en omgeving. Wie zoekt op ‘verbouwing Sprang-Capelle’, mag natuurlijk ook gebruik maken van onze producten en service. Ons werkgebied omschrijven we puur als richting, niet als regel. Voorop staat dat Profect Kozijnbouw graag mensen in de regio ondersteunt met allerlei mogelijkheden op het gebied van afbouw en accessoires als deuren, stukwerk, laminaatvloeren, tegelvloeren, horren, VELUX dakramen, natuursteen en kunststeen vensterbanken enzovoorts.
Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we sterk in kozijnen, om precies te zijn produceren we KOMO gecertificeerde houten kozijnen in eigen werkplaats. Daarnaast leveren we dus allerlei materialen voor uw verbouwing in Sprang-Capelle, Waalwijk en omgeving. Desgewenst laten we de materialen plaatsen en/of het project uitvoeren door het full service aannemingsbedrijf waarmee we nauw samenwerken en dat is aangesloten bij bouwgarant.

Neem voor uw verbouwing in bijvoorbeeld Waalwijk gerust contact op of breng een bezoek aan de showroom in Kaatsheuvel.

Informatie aanvragen