Showroom
Frankrijkstraat 1a
Kaatsheuvel

Tel: 0416-54 44 71
info@profectkozijnbouw.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en 's avonds:"
op afspraak
Specialiteiten

Verbouwing Waspik

Profect Kozijnbouw is de specialist voor uw verbouwing in Waspik of omliggende gemeentes. Dankzij uitgebreide ervaring met allerlei bouwprojecten kunnen we onze klanten de kwaliteit en service bieden die ze verdienen. Mede door ruim tien jaar ervaring weten we ook welke prijzen passend zijn en dus bieden we goed betaalbare kwaliteit.

De regio die we bedienen is zoals hierboven vermeld, voor bijvoorbeeld een verbouwing, Waspik en omgeving. Wie zoekt op ‘verbouwing Kaatsheuvel’, mag natuurlijk evengoed bij ons aankloppen. We noemen ons werkgebied puur ter indicatie, het is zeker geen stelregel. Het is wel onze stellige regel dat we iedereen in de wijde omgeving van Kaatsheuvel ondersteunen met alles op het gebied van afbouw. Daarvoor bieden we bijvoorbeeld VELUX dakramen, horren, deuren, stukwerk, vloeren, natuursteen en kunststeen vensterbanken en meer.

Zoals onze naam al weggeeft zijn we gespecialiseerd in het fabriceren van kozijnen. We produceren om precies te zijn zelf KOMO gecertificeerde houten kozijnen, maar daarnaast leveren we dus ook alle denkbare andere materialen voor uw verbouwing in Kaatsheuvel, Waspik of omgeving. Als u dat wil kan het full service aannemingsbedrijf waarmee we nauw samenwerken het project uitvoeren en/of alles plaatsen.

Neem voor uw gedroomde verbouwing in Waspik of omgeving gerust contact op of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel.

Informatie aanvragen